Overfører bokmerkene til IE7

Alternativ tekst mangler
(Bilde: windowscoding.com)

Microsoft slapp Internet Explorer 7.0 Beta 3 for en måned siden, og programmet kan nå lastes ned fra microsoft.com. Vær imidlertid klar over at det fortsatt er i betaversjon, og derfor kan være ustabilt.

I utgangspunktet er ikke mulig å importere bokmerker og feeder fra Firefox til IE 7.0, og Microsoft har visstnok ingen planer om at gjøre det mulig. Dersom du ønsker å teste ut IE 7.0, og samtidig ønsker å overføre dine bokmerker og feeder fra Firefox, kan et nytt tredjepartsprogram være noe for deg.

Programmet heter "Firefox To IE7", og er utviklet av en som kaller seg "Blake" og som har lagt ut programmet i denne bloggen.

Når du har lastet ned og kjørt programmet FireFox To IE7 Version 1.0 vil det automatisk finne frem bokmerkene fra Firefox. Hvis ikke bokmerkene finnes automatisk kan du bla deg frem til filen bookmarks.html via Browse-knappen i programmet - filen skal ligge i følgende mappe:

C:\Documents and Settings\<Brukernavn>\Programdata\Mozilla\Firefox\Profiles\

Når du har funnet filen kan du klikke på Process og bokmerkene blir importert.

FireFox To IE7 er et tredjepartsprogram som brukes på eget ansvar. Minimumskravene er Microsoft .NET Framework Version 2.0, Firefox (eller bokmarkfilen bookmarks.html fra Firefox) og Internet Explorer 7.0.

(Kilde: Windowscoding.com)

Kommentarer (35)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen