Opteron-blad i neste uke

BL25p blir en dual-server basert på Opteron 252 (2,6 GHz), mens BL35p vil benytte Opteron 250 (2,4 GHz). Førstnevnte vil også tilby mer lagringsplass enn lillebroren. Begge har plass til to prosessorer og hører hjemme i blad-kategorien.

Prisen blir henholdsvis 3499 amerikanske dollar for BL25p med én prosessor og 1 GB minne eller 5209 dollar dersom man trenger to prosessorer og 2 GB minne. Lignende konfigurasjon for BL35p koster 2899 og 4209 dollar.

Ifølge Cnet kommer Hewlett-Packard også til å introdusere en server samt arbeidsstasjon - begge med Opteron-prosessorer. En tidligere artikkel hos The Inquirer nevner ProLiant DL385 som en mulig kandidat. I tillegg ble det sagt at 4-veis Opteron DL585 vil bli oppgradert i løpet av relativt kort tid.

Det kommer til å skje mye spennende i servermarkedet i tiden fremover ettersom dobbelkjerner nærmer seg. Det sies at nære partnere av Intel vil starte integreringen av Xeon-prosessorer med dobbelkjerne i løpet av sommeren. Dersom vi skal tro ryktene, forventes det at AMD faktisk er noe tidligere ute - men dette er fortsatt uvisst.

(Kilde: Cnet)

Kommentarer (2)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen