Oppgradert Sonata


Antec Sonata II

Sonata (I) kom godt ut av vår test i fjor vinter. Nå lanserer Antec etterfølgeren, Sonata II.

I likhet med forgjengeren fokuserer også Sonata II på et lavt støynivå. Kabinettet kommer nå med en justérbar luftkanal, som i tillegg til å sørge for kjøling av prosessor og grafikkort, også bidrar til å dempe støyen. Antec skal også ha forbedret luftinntakene, slik at både kjøleevne og støynivå bedres.

Mange viftemuligheter
Kabinettet kommer som standard med en 12 cm vifte i bakkant, som kan justeres hastighetsmessig i tre steg. I tillegg kan man montere ytterligere en 12 cm vifte i front, en 92 mm vifte for luftkanalen og en 80 mm vifte for kjøling av grafikkort.

Totalt 9 utvidelsesbrønner er på plass. Disse fordeler seg på 3 x 5,25" (eksterne), 2 x 3,5" (eksterne) og 4 x 3,5" (interne). De interne 3,5"-plassene er utstyrt med gummidemping.

Kabinettet er bygget i 0,8 mm stål og veier inn på 9,4 kg. Målene er 42,4 x 46,3 x 20,6 cm (H x D x B). Utførelsen er sort pianolakk.

En strømforsyning på 450 Watt vil kunne medfølge, av typen SmartPower 2.0. Det er foreløpig usikkert om kabinettet også kan kjøpes uten denne, men vi vil tro det er mulig.

Pris eller tilgjengelighet er ikke kjent. Se flere bilder av kabinettet i vår prisguide.

(Kilde: Antec)

Kommentarer (24)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen