Opera Mobile 10.1 beta for Android

I dag er det en ny nettleser å finne i Android Market. Opera Mobile 10.1 beta for Android er nå klar for nedlasting, og det gratis, forteller Opera i en pressemelding. Det er første gang Opera Mobile kommer for dette operativsystemet.

"Med Operas nye nettleser for Android, gir vi brukeren muligheten til å komme på nett ved å bruke de beste verktøyene som finnes", sier konsernsjef i Opera, Lars Boilesen. Videre sier han "Nå har Android-brukeren et bedre valg når det gjelder bruk av nettleser på mobile enheter".

Ifølge Opera er dette en raskere nettleser, der både scrolling, zooming og panorering er mer flytende enn før. Funksjoner som har vært å finne i tidligere utgaver av Opera Mobile, er også å finne i denne. Speed Dial, der brukeren kun trenger å trykke på én knapp for å komme fram til sin favorittnettside, er en av dem.

Nå også med turbo

Dersom du sliter med en dårlig linje, lover Opera deg en bedre opplevelse ved å bruke deres Opera Mobile 10.1 beta. Den kan nemlig etter sigende komprimere opptil 80 prosent av sidens innhold, før den lastes ned. Dette kalles Opera Turbo, og er for mange hovedårsaken for å velge Opera Mobile. Komprimeringen kan også påvirke mobilregningen i positiv retning.

Les også:

(Kilde: pressemelding)

Årets mest effektive konferansedag
Få med deg «Tek-konferansen Høst 2016» onsdag 16. november.

Kommentarer (24)

Forsiden akkurat nå

Til toppen