(Bilde: Hardware.no, Istock 21456062)

Opera inngår hemmelig avtale

Skal samarbeide med en programvarekjempe, men vil ikke si hvilken.

I en børsmelding i dag kunne det norske selskapet Opera fortelle at de har inngått en kontrakt med et «et stort software-selskap». Akkurat hvem det er vil de ikke si noe om ennå.

Det de imidlertid vil fortelle er at programvareselskapet vil lisensiere og integrere Operas teknologi i et nytt produkt.

Facebook-oppkjøp?

Den siste tiden har det gått mange rykter rundt at Opera vil innlede et samarbeid med Facebook. Å kalle Facebook et «stort software-selskap» er kanskje en underdrivelse, og selskapet kunne for kort tid siden opplyse om at det blir gjort omtrent én million søk på Facebook hver eneste dag. I samme anledning nevnte Facebook-sjefen Zuckerberg at selskapet var interessert i å lage sin egen søketjeneste, selv om han ikke ville si noe mer konkret.

Kombinert med ryktene som verserte på nettet i mai om at Facebook ville kjøpe Opera, begynner vi kanskje å nærme oss noe.

Dette er selvfølgelig bare spekulasjoner, så du får ta dette med en god klype salt. Det viktige er uansett at Opera har skaffet seg en stor kontrakt, noe Espen Torgersen i analyseselskapet Carnegie ser på som en positiv nyhet.

– det viser at selskapet har en teknologi som er etterspurt, uttalte han i et intervju med E24.

Les også: – Facebook vil kjøpe Opera

(Kilde: E24)

Kommentarer (0)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen