OpenOffice 1.1 er klar

OpenOffice 1.1 er nå gjort tilgjengelig, klar for nedlasting. Den nye versjonen har en rekke forbedringer og nye funksjoner. Nytt design, raskere, støtte for flere filformater og økt kompabilitet med Microsoft Office. Den skal nå støtte Adobe Acrobat og Macromedia Flash filer, det skal være mulig å overføre innhold direkte fra et OpenOffice dokument til en Acrobat-fil.

Den nye OpenOffice 1.1 pakken skal ha mer brukervennlig grensesnitt, mer "strømlinjeformet" og mer moderne. Den nye versjon skal ha raskere oppstart og virkemåte.

De nye funksjonene er en del av utviklingen mot den neste store versjonen, OpenOffice 2.0, som skal lanseres i begynnelsen av 2005. En sannsynlig nyhet i neste versjon er en database applikasjon som ligner på Microsoft Access. Hovedvekten skal legges på økt brukervennlighet, som blant annet innebærer at bruk av stilsett og maler skal være enklere.

OpenOffice 1.1 finnes på 17 språk, men foreløpig ikke på norsk, men den vil nok komme snart. Mer informasjon om den norske versjonen finner du på openofficeorg.no.

OpenOfficeLast ned OpenOffice 1.1

(Kilde: eweek.com)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen