Nytt Telenor-abonnement

Både ansatte og kunder i Telenor våknet i dag til et helt nytt utseende på Telenor-logoen. Den røde og blå logoen er byttet ut med noe Telenor benekter er en propell.

Den nye logoen skal i følge Telenors pressemelding markere et sterkere samhold mellom alle Telenor og konsernets datterselskaper i både inn- og utland. Logoen skal også inspirere til økt kundeorientering gjennom hele konsernet.

Nytt mobilabonnement
Telenor lar ikke et logobytte gå upåaktet hen, og få litt ekstra fart på den nye "propellen" lanserte selskapet i dag også et nytt mobilabonnement. Abonnementet heter SuperMinutt, og sikter seg inn mot de mobilbrukerne som snakker i telefonen i mer enn ti minutter per dag.

SuperMinutt har Telenors hittil laveste minuttpris, nemlig 49 øre. Denne prisen gjelder imidlertid bare hvis du ringer til andre Telenor-kunder og til fasttelefoner. Ringer du til noen utenfor Telenors nett, får du et tillegg på 55 øre per minutt, altså en minuttpris på 1,04 kroner.

SuperMinutt har en SMS-pris på 69 øre, den samme SMS-prisen som de fleste andre abonnementene til Telenor. I tillegg til minutt- og SMS-pris, må du ut med 159 kroner i månedsavgift. Du kan lese mer om SuperMinutt-abonnementet på Telenor Mobils nettsider.

(Kilde: Telenor)

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen