Nytt kameraflaggskip fra Sony Ericsson?

Den lenge etterlengtede kameramobilen Sony Ericsson K850i har ennå ikke kommet på markedet. Det hindrer allikevel ikke selskapet fra å allerede ha startet arbeidet med oppfølgeren.

Les også:

- Damenes neste kameramobil
- Kameraduell: Sony Ericsson K800 v Nokia N73
- Kameramonster om kort tid

Liten oppdatering

For ifølge spionbilder og internettrykter fra Kina skal selskapet ha en ny Cyber-shot-mobil på trappene. På bildene kan det blant annet sees at den har de samme, litt merkelige firkantede tastene som på K850i. Den har også tre ganger optisk zoom, igjen i likhet med forløperen.

Dette kan tyde på at det kun er snakk om en oppfølger med mindre endringer. Ikke et stort hopp som fra K800i til K850i, da oppløsningen steg fra tre til fem megapiksler. Linsedekselet minner imidlertid litt mer på det som finnes på en enda tidligere modell, nemlig K800i.

Lite eksakt informasjon er det uansett å finne om den mulige nye modellen, men det kan jo hende vi får vite noe mer neste gang Sony Ericsson har en produktlansering. Inntil det kan vi jo vente på nevnte K850i, som ifølge André Seielstad i Sony Ericsson skal dukke opp til årets julekampanjer. Mest sannsynlig vil det bli en eller annen gang i fjerde kvartal.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen