Nye Toshiba-mobiler

Det er asiatiske Techblog som hevder å ha fått tak i Toshibas lanseringsplan for 2009 og 2010. Engadget tror planen er ekte og mener Toshiba vil få mye oppmerksomhet for sine nye smartmobiler som vil dukke opp det kommende året.

Det er ikke første gang Toshiba lekker ut produktinfomasjonen slik på forhånd, og modellene stemmer godt overens med prototypene Toshiba viste fram på CES-messen.

Mye raskere
Toshiba har allerede vist fram den syltynne "supermobilen" TG01, som kommer med qualcomm, 4,1 tommers touch-skjerm, GPS, HSDPA og ikke minst en 1GHz Snapdragon chip som ifølge Toshiba skal gjøre TG01 betydelig raskere enn konkurrentene på markedet.Ifølge den lekkede planen skal etterkommeren TG02 komme i fjerde kvartal i år med de samme spesifikasjonene, men som en vanntett modell. Litt senere skal så TG03 lanseres med en tre kanals høyttaler.

Enda mer
I fjerde kvartal i år ser det også ut til at Toshiba skal lansere en 15 mm tykk skyveversjon av TG01 med QWERTY. Denne får navnet KO1 .

L01 er også på planen i slutten av 2009, en håndholdt som skal ligne på Nokia N800 og HTC Advantage. I starten av 2010 er det så klart for KO2, som kommer med to skjermer og HSPA, i tillegg til lignende spesifikasjoner som på TG01.

Så da er det bare å vente og se om lanseringsplanen holder mål.

Kommentarer (0)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen