Nye fotorammer fra Kodak

Kodak har lanserert nye digitale fotorammer som bruker teknologien "quick touch border" som ifølge produsenten skal gjøre visning av bilder og filmer ganske brukervennlig. Rammen skal nå kunne justeres med fingeren uten at man setter fingeravtrykk på skjermen.

Bildene kan overføres fra en datamaskin til fotorammen med programvaren "digital display software".

Fotorammene viser bildene i 16:9-format, og skjermene er kalibrert ifølge Kodak Color Science-standarden for å gjengi naturtro farger og naturlige hudtoner.

Kodak Easyshare M820 og M1020

Rammer med henholdsvis 8" og 10" skjermer, og innebygde høyttalere. Rammen støtter JPEG-bilder, de fleste videoformater (MPEG 1 og 4) og MP3 musikk fra alle vanlige minnekort (CF, SD, MMC, xD og MS).

Med 128 MB internminne kan rammene lagre opp til 300 bilder, eller flere dersom man benytter seg av en av de to minnekortleserne.

Veiledende priser: kr 1995,- (M1020) og kr 1595,- (M820)

Kodak Easyshare P720

Denne rammen har en 7" skjerm. Den støtter SD, MMC, xD, og MS- minnekortlesere, samt en ekstra SD-minnekortleser for eventuelt ekstra minne.

Veiledende pris: kr 995,-

I menyen til høyre på denne siden (under produktinformasjon) finner du lenker til vår prisguide med oversikt over butikker med de laveste prisene.

(Kilde: Pressemelding)

Kommentarer (1)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen