Nye bilder av Nokia X7-00

Telefonen er ennå ikke lansert av Nokia, men bildene fortsetter lekke ut av det som ser ut til å bli deres kommende underholdingstelefon Nokia X7-00. Noe man fort merker seg er de fire høytalerne som sitter i hvert sitt hjørne av telefonen, noe som tilsier at telefonen er beregnet for multimedia.

Kommer til USA og Europa?

Denne gangen dukker telefonen opp i svart, og er merket med AT&Ts logo. Dette sier oss at telefonen vil bli lansert i USA, men at den kommer til Europa er nok også veldig sannsynlig.

Fra hva vi har sett i tidligere informasjon om telefonen ser den ut til å ha en fire tommers skjerm, som kan være av typen AMOLED, men dette er fortsatt kun rykter. Et 8 megapikslers kamera er på plass, sammen med doble LED-lys. X7-00 skal også komme med Symbian^3-operativsystemet, som vi har sett på blant annet Nokia N8 .

Er Symbian^3 godt nok?

Mobilverdenens rykteguru Eldar Murtazin fra Mobile-Review.com sier også at han fått kloa i en X7-00 og driver med testing av den for øyeblikket. Han forteller så langt at han liker telefonen, men at operativsystemet ikke er godt nok. Det sa han forøvrig om Nokia N8 også, så vi tar det hele med en klype salt.

Det spekuleres også i at telefonen faktisk bare skal ha to høytalere selv om bildene tilsier noe annet. Vi får bare håpe Nokia letter litt på sløret snart, da dette kan bli en veldig spennende mobiltelefon.

Les også: Er dette Nokia X7-00?
Les også: Nye muligheter i Ovi Maps
Les også: Ny mystisk Nokia-telefon

Kilde: (engadget, gsmarena, twitter)

Kommentarer (11)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen