Ny Walkman-mobil med EDGE

Dermed skulle alt ligge til rette for en ny salgssuksess for Sony Ericsson. W810 er rett og slett en ”må ha”-mobil for den som vil ha en mobiltelefon som får andre til å kikke lengselsfullt.

Minnekortet som følger med telefonen rommer ca fire timer med MP3-musikk, eller om lag det dobbelte i AAC (512MB) . Headsettet i pakken er det samme som på W800, en løsning som lar deg bruke egne stereo høretelefoner med vanlig 3,5 mm plugg.

Nye taster
W810i ser litt annerledes ut enn W800, men endringene er ikke store. Fargen er sort/oransje, og navigasjonsknappen i midten av telefonen har fått omtrent samme W810i-m-headsetutforming som på W900. På sidene av denne knappen er det kommet to nye navigasjonstaster. Knappene har tre ulike funksjoner, og hvordan dette fungerer i praksis skal bli spennende å se.

Kameraet er så vidt vi kan se det samme som på W800i, med 2 megapiksel oppløsning, autofokus og videoopptak.

EDGE
W810i kommer til Norge i mars, men pris er ennå ikke kjent. Og bare sånn for ordens skyld – EDGE er ikke det samme som 3G. W810i bruker kortere tid enn W800i på å laste ned filer fra Internett og kan spille av lavoppløst mobil-TV. Men du kan ikke bruke den til videosamtaler.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen