Ny søkemotor konkurrerer med Google

Selv om Clinton holdt en tale, har han ingenting med oppstartsfirmaet å gjøre. Når jeg ble president i 1993, var det bare 50 sider på hele internett, sa Clinton under sin tale, Når min tid var ferdig, var det 50 millioner. Derfor er arbeidet til Accoona veldig viktig. Som lønn for at Clinton stilte, donerte Accoona en ukjent sum til William J. Clinton Foundation.

Søkemotoren Accoona er i skrivende stund overbelastet, og det er umulig å få testet søkemotoren. Dette er mest sannsynlig på grunn av den store pågangen.

Accoona sine satsingsområder er hovedsaklig to forskjellige; bruk av kunstig intelligens for å forbedre søkene dine, og mulighet til å søke i bedriftsprofiler. Accoona har fått en avtale med selskapet som driver Kinas offisielle nettsider, og har derfor allerede nå tilgang på mye informasjon om over 5 millioner kinesiske selskaper, noe som kan vise seg å være svært viktig før OL i Beijing i 2008.

Selskapet vil bruke kunstig intelligens til å inkludere nettsider i et søk, selv om det nøkkelordene ikke finnes på denne siden. Søkemotoren vil kunne sjekke relevante ord i tillegg, slik at en får mer relevante treff.

Kilder: Yahoo! News, CNet News.com

Kommentarer (4)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen