Ny musikkmobil fra Nokia

Nokia 5700 XpressMusic er en 3G-mobil med Series60 operativsystem og en egen audiobrikke som angivelig skal forbedre musikkytelsen. Som navnet tilsier er dette først og fremst en musikkmobil, med plass til opp til nesten 86 timer musikk på et 2 GB microSD minnekort.

De tekniske spesifikasjonene er i skrivende stund ikke kjent, men vi merker oss at den har et 2-megapiksler kamera og støtter musikkformatene WHA, MP3, eACC+ og MP4. 

Nettmusikk
Telefonen skal også være tilpasset kjøp og nedlasting av musikk fra musikkbutikker på nett, og med WMDRM skal den også kunne spille DRM-infiserte musikkfiler.

Nokia 5700 XpressMusic har innbygde stereohøytalere og støtte for stereo bluetooth hodesett (A2DP). Ut over dette skal telefonen være designet for rask veksling mellom bruksområdene musikkspiller, kamera, smartmobil og videosamtale. 

Dyr
Prisen er anslått til 350 Euro pluss avgifter, hvilket betyr at du nok må grave ganske dypt i lommeboka om du vil kjøpe et eksemplar uten subsidier. Telefonen skal være i butikk før sommeren.
Årets mest effektive konferansedag
Få med deg «Tek-konferansen Høst 2016» onsdag 16. november.

Forsiden akkurat nå

Til toppen