Ny fotoskriver fra Epson

Epson lanserte nettopp sin nye Stylus Photo P50, en rimelig fotoskriver med seks separate blekkpatroner og mulighet for kantløse A4-utskrifter. Maksimal oppløsning er 5760 x 1440 punkter per tomme, dråpestørrelsen er 1,5 picoliter, og arkmateren har plass til 120 ark i slengen.

Epson påstår i sin pressemelding at man med denne skriveren skal kunne få bedre utskriftskvalitet hjemme i sin egen stue enn det de fleste fotolaber kan tilby, og selv om vi ikke har testet dette, skulle det absolutt ikke forundre oss. Man får mye bra på skriverfronten for ganske beskjedne summer, og Epsons nye hjertebarn kan absolutt vise seg å være et godt kjøp. Veiledende pris er kr 990,- og den skal være tilgjengelig i Norge i løpet av juni. Med i prisen får man da en (antageligvis liten, men likevel) pakke med papir i ulike størrelser, slik at man kan begynne å skrive ut bilder med en gang. Antall ark i pakken vet vi ikke, men det dreier seg om Epson Premium Glossy Photo Paper i størrelsene 10 x 15 cm, 13 x 18 cm, i tillegg til A4. Litt av årsaken til den forholdsvis lave prisen kan være at skriveren ikke er utstyrt med ekstra fiksfakserier som wifi, skjerm eller alternativ arkmater.

Epson slipper mer eller mindre samtidig fire multifunksjonsskrivere, nemlig Epson Stylus SX115, SX215, SX415 og SX515W, men ingen av disse vil i følge Epson Norge bli tilgjengelige i Norden.

Kommentarer (14)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen