OS X Mountain Lion byr på mange spennende nyheter. (Bilde: Niklas Plikk)

Ny salgsrekord for Apple

OS X Mountain Lion ble lastet ned tre millioner ganger på fire dager.

Apple kunne i går rapportere at de har oppnådd en ny salgsrekord med sitt nyeste operativsystem, OS X Mountain Lion. Etter bare fire dager ble operativsystemet lastet ned tre millioner ganger, og blir dermed det raskest selgende OS X-operativsystemet i historien.

Kun via App Store

Akkurat som forgjengeren er OS X Mountain Lion foreløpig kun tilgjengelig via nedlasting fra Apples Mac App Store. OS X Lion var det første operativsystemet fra Apple som ble distribuert via applikasjonsbutikken, og selv om de hadde et par startproblemer, solgte de over én million eksemplarer i løpet av det første døgnet.

At de nå slår denne rekorden kom kanskje ikke som noen overraskelse. Nedlasting av programvare blir stadig mer populært, og Mac App Store blir stadig brukt av flere og flere Mac-brukere. Mountain Lion er i tillegg billigere enn forgjengeren, og kan oppgraderes fra både OS X Snow Leopard og OS X Lion.

Mange nye funksjoner

Mountain Lion har en haug av nye funksjoner å by på, som blant annet et iOS-lignende varslingssystem, Airplay-speiling, forbedret iCloud-integrering og økt sikkerhet.

Vi var svært fornøyd med operativsystemet da vi testet det:

Les vår test av OS X Mountain Lion

(Kilde: Pressemelding)

Kommentarer (6)

Forsiden akkurat nå

Til toppen