Norton AntiBot Beta sluppet

Sikkerhetsselskapet Symantec har sluppet betaversjon av programmet Norton AntiBot som skal kunne beskytte PC-en mot skadelige programmer, såkalte "bot"-programmer som kjører automatisk på PC-er de finner.

Norton AntiBot er et frittstående program som prøver å beskytte en PC ved å analysere måten programmer oppfører seg på PC-en.

Programmet overvåker alle programmer og prosesser på PC-en, og fjerner bot-programmer og andre skadelige programmer dersom disse blir oppdaget.

Det bruker teknologi som er utviklet av selskapet Sana Security med noen små justeringer. Hensikten med programmet er å være et tilleggsprogram for et eksisterende antivirusprogram, og skal ikke erstatte et slikt program.

Last ned

Norton AntiBot Beta kan lastes ned fra symantec.com, men vær klar over at dette er en prøveversjon og skal ikke erstatte eventuelle sikkerhetsprogrammer du bruker som standard. Programmet krever Windows XP eller Vista.

Norton AntiBot blir trolig lansert i neste måned, og da vil betaversjonen ikke fungere lenger. Symantec har ikke kommet med noen prisantydning, men det vil trolig ligge på samme nivå som antivirusprodukter fra selskapet.

(Kilde: PC World.com)

Kommentarer (29)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen