Nokia N95 vinner kåring

Hvert år har bladet Popular Science en kåring av årets 100 beste teknologiske nykommere. Denne gangen er det Nokias multimediemobil N95 som går til topps i kåringen, melder Slashphone.

Da Nokia viste frem N95 i New York tidligere i år konstaterte Mobilen.no at begrepet ”mobiltelefon” var for snevert til å favne om alt denne dingsen har.

Vi nevner i fleng blant annet GPS med gratis kart, radio, HSDPA for lynrask nedlasting over mobilnettet, 5 megapiksel kamera med 10x zoom, videoopptak i tilnærmet DV-kvalitet, 3G, QVGA-skjerm, TV-utgang og IP-telefoni.

Hyllest
- Denne Popular Science kåringen er en hyllest til Nokia Nseries innovasjon, og vi føler oss beæret som er med i kåringen for andre gang, sier Nigel Rundstrom i Nokia America.

- Nokia N95 tilbyr alt mennesker trenger i dagens mobile hverdag i en pakke – underholdning, PDA-funksjonalitet og ikke minst den holder deg tilkoblet, sier han.

N95 skal komme i salg etter nyttår, og prisen er satt til 550 Euro, eller omlag 4.400 kroner. Med avgifter vil den trolig koste minst to tusenlapper til.

Forsiden akkurat nå

Til toppen