Nokia gir deg gratis video

Nokia har røpet at de skal gi nye kunder gratis musikk, og i samme ånd leverer de også video til de som allerede eier en Nokia. Tjenestetilbyderen Starcut leverer videosnutter med de siste intervjuene, filmstjernene, mote og musikk, direkte til din Nokia. Godbiten er altså at du ikke trenger å betale noe, for det er fullstendig reklamefinansiert.

  Les mer:
- Gratismusikk er en bombe
- Gratismusikk skremmer ikke Telenor
- Nokia gir gratis bredbånd

Hollywood og Bollywood

I første omgang vil Medeo fokusere på populære underholdningssentre som Hollywood, Berlin og Cannes Filmfestival. Senere vil tjenesten bli utvidet til "et bredere globalt publikum og strekke seg ut til andre betydelige underholdningssteder". Mye tyder på at de mener Bollywood, det indiske svaret på Hollywood. Bollywood produserer forsåvidt mest filmer i verden, så dette er kanskje bare naturlig.

Tjenesten er nå tilgjengelig for Nokia N- og E-serie, og andre mobiler vil bli støttet i løpet av kort tid. Nedlastningen kan koste litt om du bruker pakkedata over mobilnettet, så vi vil anbefale deg å bruke WLAN til å laste ned filmsnuttene. Videoene finner du med wap-nettleseren din på www.nokia.mobi.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen