Netcom nærmer seg franske hender

Den franske telegiganten har lenge vært i forhandlinger med svensk-finske Telia Sonera, og nå ser det ut til at oppkjøpet kan blir en realitet i løpet av kort tid.
 
Netcom er et heleid datterselskap av Telia Sonera, noe som vil si at Norges nest største mobiloperatør også vil falle i franske hender dersom kjøpet går igjennom.
 
Nærmer seg en løsning
Ifølge NA24.no sier Finansdirektør Gervais Pellissier i France Telecom til Dow Jones Newswires at de nærmer seg en avtale med Telia Sonera.
 
- Vi kommer ikke til å være på samme sted om noen måneder. Tidspunktet er ikke avhengig av oss, det avhenger av en rekke betraktninger, inkludert ønskene fra partneren og partnerens aksjonærer, sier Pellissier i en telefonkonferanse, ifølge Dow Jones Newswires.
 
Telenor også interessant
I forrige måned ble det kjent at France Telecom var interessert i å etablere seg i Norden, blant annet for å delta i den sterke veksten i markedet og styrke deres posisjon på mobile tjenester.
 
Finansdirektøren sa den gang til Financial Times at både Telia Sonera og Telenor var interessante mål.

- Dersom du spør meg om vi vurderer en rekke selskaper, inklusive Telia Sonera, så vil jeg si ja, sier Pellissier til avisen.

Kommentarer (0)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen