Navigér med PSP

Til tross for at vi bare skriver mars, er elektronikkprodusentene allerede i gang med å fortelle oss hva vi kan glede oss til mot slutten av året. Nå har PlayStations store far, Ken Kutaragi, avslørt mer tilbehør til Sonys bærbare spillkonsoll, PlayStation Portable, som vi kan vente å se i butikkene til høsten.

Det har lenge svirret rykter om at Sony vil slippe en GSP-mottaker til spillkonsollen. I følge Forbruker.no har Kutaragi nå bekreftet at en GSP-mottaker er på trappene, og at den heter PSP-290. Denne skal visstnok først og fremst brukes til spilling, og da spesielt spillet Hot Shots Golf. Dette vil også bli lansert på høsten. Det skal imidlertid være mulig å bruke PlayStation Portables GPS-mottaker som vanlig navigasjonsenhet i bilen.

I tillegg til GPS-mottaker, kunne Kutaragi fortelle at PSP vil få et eget kamera, PSP-300. Siden PSP har støtte for Wi-Fi, eller trådløst internett, vil kameraet gjøre det mulig å gjennomføre videosamtaler. I tillegg vil du også få muligheten til å spille såkalte eyetoy-spill, som lar deg kommunisere med spillet via bevegelser.

Som om ikke det var nok, skal det bli mulig å laste ned Play Station 1-spill til PSP. Samtidig vil den bærbare spillkonsollen bli tilgjengelig i både svart og hvitt, og til en lavere pris enn dagens.

(Kilde: Forbruker.no)

Kommentarer (2)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen