Nå kan du oppgradere N70

Alternativ tekst mangler
Nå kan du oppgradere N70 selv

Mens både Sony Ericsson og Siemens har latt kundene sine oppgradere telefonene på egenhånd, har frustrerte Nokia-eiere måttet levere inn telefonene sine på verksted for å få dette gjort. Nå ser det endelig ut til at den finske produsenten tenker i nye baner.

Nå kan du nemlig installere nyeste programvareversjon for et knippe Series 60-telefoner uten å måtte levere den inn. Du kan enten laste ned programvaren direkte via et menyvalg i telefonen, eller du kan laste den ned til en datamaskin som kjører Windows XP.

Laster du ned programvaren direkte til mobiltelefonen får du spørsmål om å installere den straks nedlastningen er fullført. Etter installasjonen kreves det ikke at telefonen startes på nytt. Laster du programvaren ned til en datamaskin må du koble telefonen til via kabel for å oppgradere den. Blåtann støttes ikke.

Foreløpig har Nokia kun lagt ut oppgraderingsprogramvare for N70, N72, 6131, 6630, 6680, 6681 og 6682, men det ventes at tilbudet utvides etterhvert. Og det er jammen på tide.

(Kilder: Nokia, MySymbian)

Årets mest effektive konferansedag
Få med deg «Tek-konferansen Høst 2016» onsdag 16. november.

Kommentarer (18)

Forsiden akkurat nå

Til toppen