Nå flyr Word og Excel ut på nettet

Office 365 samler de populære programmene Office (Word, Excel og mer), SharePoint, Exchange, og Lync (Office Communcation Server) i en alltid-oppdatert nettskytjeneste.

Målet er å gjøre det enkelt og sikkert for brukere å samarbeide fra hvor som helst, både med interne og eksterne brukere, og med det meste av enheter som PC, nettbrett og smarttelefoner. Tjenestene fungerer med de mest populære nettleserne, smarttelefonene og skrivebordsapplikasjonene som organisasjoner benytter hver dag.

Dessverre er betyr det ikke at du som vanlig bruker kan ha alt arbeidet ditt tilgjengelig overalt – foreløpig er det kun bedrifter som får tilgang på tjenesten når den slippes i første halvår av 2011.

Les også: Gjør et Windows-kupp i oktober.

- Med Office 365 kan for eksempel det lokale bakeriet for første gang benytte de samme verktøyene som store bedrifter har tilgang til, mens et multinasjonalt farmasiselskap kan redusere kostnader og være helt oppdatert på det aller nyeste innen programvare og løsninger. Kundene kan nå konsentrere seg helt om forretningen, mens vi og våre partnere tar hånd om teknologien, sier Hege Skryseth, administrerende direktør i Microsoft Norge i en pressemelding.

PC-problemer? Få maskinen til å starte kjappere.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen