Nå blir Iphone oppdatert

Iphone er oppdatert til versjon 1.1.4.
Iphone er oppdatert til versjon 1.1.4.

Apple har sluppet en ny versjon av programvaren til Iphone og Ipod Touch, versjon 1.1.4. Den nye utgaven er en forholdsvis stor nedlasting på 162 MB, men det rapporteres om få åpenbare endringer i telefonens funksjoner.

Apple hevder selv at oppdateringen bare retter på feil i eksisterende programvare. Det spekuleres imidlertid i om programvareoppdateringen inneholder mer enn dette, spesielt med tanke på det er en stor nedlasting for å fikse noen feil i programvaren.

Klargjøring til programmer?

Noen av spekulasjonene går ut på at oppdateringen kan være en forberedelse på Apples kommende utviklerverktøy til Iphone og Touch. Dette utviklerverktøyet skal sikre at Iphone og Touch kan utstyres med tredjeparts programvare uten å måtte hackes på forhånd.

Hvorvidt oppdateringen sperree for hacking av telefonen er fortsatt litt uklart. En del nettsteder hevder at opplåsingsverktøyet Ziphone fortsatt fungerer, mens andre kilder hevder at telefonen blir ubrukelig eller sperret igjen etter at den er oppdatert. Inntil videre kan det altså være lurt å vente med å oppdatere til versjon 1.1.4 hvis du har importert en Iphone fra utlandet.

Den nye Iphone-programvaren diskuteres i forumet »

(Kilde: Appleinsider.com, TUAW.com)

Kommentarer (7)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen