(Bilde: Volvo)

Nå kan du styre Volvoen din med klokka

Fungerer på både Android Wear og Apple Watch.

Har du en nyere Volvo som er utstyrt med bilprodusentens eget On Call telematikksystem, kan du styre en rekke bilfunksjoner via en app på mobilen. Nå melder selskapet i en pressemelding at du vil få den samme appen tilpasset Apple Watch og smartklokker som kjører Android Wear.

Via On Call-appen kan du blant annet låse opp bilen, sette på varme i setene, se hvor bilen befinner seg til enhver tid, samt sjekke hvor mye bensin du har igjen. Det samme vil du altså snart kunne styre fra håndleddet.

Kommer til Android Wear i tillegg til Apple Watch i slutten av juni.
Kommer til Android Wear i tillegg til Apple Watch i slutten av juni. Foto: Volvo

Flere av disse tingene kan unektelig være kjekt å ha, hvis du først har en nyere Volvo og en slik smartklokke. Litt trist er det likevel at du ikke får muligheten til å leke litt mer James Bond med smartklokke-appen; Tenk å bare taste litt på klokken og så kommer bilen bilen din rundt hjørnet som om den var Zorros svarte hest. Volvo har jo allerede for flere år siden bevist at de har teknologien på plass for å kunne la bilen parkere for deg.

Volvo On Call for smartklokker skal komme i juni. Har du en kompatibel Volvo, kan du inntil videre bruke den vanlige mobil-appen til Android eller iPhone.

Slik skal svenskene lage en dødssikker bil:
– Ingen skal dø i en Volvo i 2020 »

(Kilde: pressemelding via Engdaget)

 

Kommentarer (1)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen