N96 i rute - salgsstart mandag

Førstkommende mandag vil de første kundene kunne gå i en butikk og kjøpe en Nokia N96. Da leveres de første telefonene til NMokiastore i Byporten i Oslo, sier informasjonssjef i Nokia, Oscar Södergren til Mobilen.no. Det betyr at Nokia har klart å holde den tidsplanen de tidligere har lagt opp til.

Men selv om det dreier seg om Nokias mest avanserte multimediemobil er interessen på langt nær den samme som vi har sett ved tidligere nylanseringer fra Nokia.

Ute på dato?
For selv om det dreier seg om en helt ny mobiltelefon, så er forskjellene fra N95 8GB for små til at det vekker den store entusiasmen i folket. Samtidig kan en spørre seg om brukergrensesnittet på denne mobiltelefonen er i ferd med å gå ut på dato.

Konkurrentene i dette segmentet er for lengst gått over til trykkfølsomme skjermer, og nylig presenterte også Nokia en S60-modell med trykkskjerm. Også på skjermoppløsning er Nokia N96 akterutseilt, med sin QVGA-skjerm (240x320 punkter)

Men for den som er ute etter en GPS-mobil med WLAN og mange multimediefunksjoner og mye minne er N96 unektelig et verktøy som kan løse de fleste kommunikasjonsbehov.

Prisen uten abonnement vil ligg i underkant av 6000 kroner.


Kommentarer (0)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen