MSN utvikler en ny startside


Klikk på bildet!

Nettsiden lar deg enkelt legge til populære nyhetsfeeder, og man kan lett bla seg frem til flere sider ved å benytte seg av navigasjonsmulighetene. Blant annet finner vi dagens astronomi-bilde fra NASA enkelt under vitenskap og teknologi.

Men det aller mest interessante må være fremsiden, der du kan få frem en oversikt over de nettsidene du leser til daglig. Her kan du legge inn nøyaktig de RSS- eller Atom-kildene du vil, slik at du enkelt kan få en helt personlig startside som gir deg de nyhetene du er interessert i å lese.

Nettsiden er svært enkelt bygd opp, og er helt fri for reklame. Bildet over er fra den ene prototypen, og mange vil gjerne kjenne den igjen fra MSN-startsiden. Den andre vil kanskje være litt kontroversiell i Microsoft-kretser, da den lar deg søke i Google direkte fra fremsiden.

Ingen av prototypene støtter på dette tidspunktet Opera, og støtte for Firefox finnes bare på den første av de to. Du kan selv teste dem på start.com/1 og start.com/2. Vi gjør oppmerksom på at dette er snakk om utviklingsprototyper, og at det derfor stort sett bare er nyttig for å leke med.

Kilde: BetaNews

Kommentarer (3)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen