MSN til Netcom

I fjor lanserte Netcom og en rekke andre mobiloperatører under TeliaSonera surfeportalen SurfPort for sine kunder. En storavtale med Microsoft gjør at Netcom-surfere kan bruke blant annet MSN via operatørens surfeportal.

I følge Computerworld innebærer avtalen at Microsoft blir hovedleverandør av innholdet Netcom-brukere finner på SurfPort. Fra før av kan Netcom-brukere finne alt fra nyheter til værvarsel og trafikkmeldinger på portalen.

Med Microsoft om bord vil tjenestene Windows Live Messenger og Windows Live Mail bli integrert i SurfPort, slik at brukerne kun behøver å åpne portalen for å se om de har fått e-post eller om noen MSN-kontakter er pålogget.

- MSN Messenger og MSN Hotmail er veldig populære tjenester, særlig blant unge mennesker. Tjenester som Microsofts nye Windows Live oppmuntrer folk til å bruke telefonen til mer enn å prate, sier Anders Igel, toppsjef i TeliaSonera.

I første omgang skal disse tjenestene være gratis å bruke via SurfPort. Du må imidlertid regne med å betale for datatrafikken på samme måte som du ellers må når du surfer via WAP, GPRS eller 3G.

(Kilder: Computerworld, Netcom)

Årets mest effektive konferansedag
Få med deg «Tek-konferansen Høst 2016» onsdag 16. november.

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen