Motorola prøver igjen

                    
Motorolas første Windows Mobile - Mpx200

Motorola Mpx200, som ble lansert for nesten tre måneder siden, var den første telefonen fra Motorola som brukte Microsofts Windows Mobile plattform. Denne telefonen hadde dessverre verken blåtann eller kamera, og stilte derfor en del svakere enn mange konkurrerende Smartphone-baserte enheter.

Dette ser imidlertid ut til å være på plass under skallet til Mpx220, som trolig kommer en gang i februar. Denne oppfølgeren til Mpx200 skal i tillegg til å være utstyrt med både blåtann og integrert digitalkamera også kjøre den den nyeste versjonen av Microsofts operativsystem for mobiltelefoner; Windows Mobile 2003.

Det ryktes også at telefonen skal ha støtte for EDGE, som åpner for overføringshastigheter opp til 184 Kbps. Vi kan for ordens skyld nevne at denne standarden i utgangspunktet ikke kan utnyttes i Norge, ettersom verken Telenor eller Netcom per i dag støtter denne standarden.

Det blir spennende å se om Mpx220 vil klare å holde tritt med konkurrerende Smartphone-baserte produkter på markedet når den kommer på nyåret, noe vi kommer tilbake til etter hvert som det dukker opp flere og mer bekreftede detaljer rundt enhetens spesifikasjoner.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen