Mophun i N´Bongo

Britiske TTPCom viste frem spilltelefonen på forrige CeBit i mars 2003. Telefonen ble lansert rundt samme tid Nokias N-Gage, og falt derfor litt i skyggen av sistnevnte. Nå er det klart at mens N-Gage bruker Java som spillmotor vil TTPCom bruke Mophun i N'Bongo.

N'Bongo stiller sterkere enn
N-Gage når det gjelder spesifikasjoner, og kan mynte med kamera og fargeskjerm med 65.000 fargers dybde. Telefonen vil også ha Blåtann for spilling med flere spillere.

Synergenix, utvikleren av Mophun, er selv svært fornøyd med avgjørelsen, og det er klart at en slik kontrakt kan gjøre selskapets produkt, Mophun, mer aktuell for flere av de andre større selskapene i markedet. Per Østerberg ved Synergenix sier i et intervju med Nyteknik.se at ettersom TTPCom er svært erfarne innenfor teknologi for mobiltelefoner kan det gi selskapet stor drahjelp i å standardisere Mophun som mobilspillteknologi.

Når N'bongo kommer på markedet og prisnivået den vil ligge på er fortsatt uklart. Vi vil komme tilbake med mer informasjon når dette måtte foreligge.


relaterte nyheter

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen