Monster Turbine Pro kommer i gull eller bronse utførelse

Monster Turbine i Pro-versjon

Monster fortsetter fokuset på hodesett og denne gangen er det Turbine-serien som får et nytt medlem. De nye Turbine Pro-pluggene er av den mer påkostede sorten, og skal ifølge Monster være rettet mot profesjonelle lydfolk og andre kravstore audiofile.

Turbine Pro leveres med en ny type utskiftbare avslutninger mot øret kalt "Supertip". Supertip kommer i to størrelser, og pluggene leveres også med Monsters tradisjonelle uskiftbare silikonpar i tre størrelser. Dessuten medfølger den mer tradisjonelle skumgummivarianten og dessuten to andre trelags avslutninger. Dermed bør sjansen stor for at du får pluggene til å passe godt i akkurat dine ører.

Pluggene er bygget utelukkende i metall og Monster er så sikre på kvaliteten at de tilbyr livstidsgaranti på dem. Med i pakken følger bæreveske og en egen holder for øreavslutningene som passer i vesken.

Prisen er satt til $300, som nok vil bety et sted rundt 2500 kroner inkl. skatter og avgifter her til lands. En versjon av pluggene med innebygget mikrofon og volumkontroll for bruk med f.eks. Ipod vil koste et par hundrelapper mer. Pluggene kommer i butikkene i november.

Legg inn en prisvarsling i vår prisguide for å få beskjed når produktet er lagervare.

Følg oss på Twitter
Følg Audiovisuelt på Twitter

De originale Turbine-pluggene prises på sin side til ca 1300 kroner inkl. mva.

(Kilder: Pressemelding, Ecoustics )

Kommentarer (8)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen