Mobilen som bruker AAA-batteri

Å gå tom for strømmen er noe de fleste opplever i ny og ne, noe som sjelden er hyggelig. Å lade opp batteriet er oftest en prosess som krever både lader og strømuttak, noe som langt fra alltid er tilgjengelig.

Philips annonserer nå telefonen Xenium NRG, som har en innebygget reserveløsning for de som har en tendens til å glemme å lade telefonen før de begir seg ut på eventyr.

Xenium NRG har nemlig et eget spor for vanlige batterier av typen AAA. Ved å sette inn et av disse batteriene skal du visstnok kunne få hele tre timers ekstra taletid, noe som burde holde til du kommer deg hjem til laderen. Eller du kan bare sette inn et nytt når det er tomt.

Selv om det fra før av ikke finnes andre mobiltelefoner med denne løsningen, er ikke muligheten for å bruke AAA-batterier i tillegg til originalbatteriene nytt innenfor elektronikkbransjen. For eksempel har mange fotoapparat lenge hatt muligheter for dette.

At du kan bruke vanlige batterier i Xenium betyr for øvrig ikke at originalbatteriet ikke duger. Det skal nemlig holde ut rundt en måned i hvilemodus og gi ti timers taletid.

(Kilder: Newsday.com, Gadgetell)

Årets mest effektive konferansedag
Få med deg «Tek-konferansen Høst 2016» onsdag 16. november.

Kommentarer (12)

Forsiden akkurat nå

Til toppen