Minsker forspranget til Apple

Apps til mobilen fikk sitt store gjennombrudd med Apple App Store. Idag finner du godt over 300 000 applikasjoner til iPhone, iPad og iPod Touch i denne butikken.

Konkurrentene til Apple har sakte men sikkert innsett at apps er noe folket vil ha, men til nå har ingen vært i nærheten av å kunne tilby like mange apps på sine plattformer.

Nå melder imidlertid nettstedet AndroLib at Android Market har passert 200 000 apps i Android Market, ifølge Engadget.com. Tallet bør tas med en klype salt, ettersom det samme nettstedet tidligere rapporterte at Google-plattformen hadde nådd 100 000 apps når det i virkeligheten bare fantes 70 000.

Likevel er det en solid indikasjon på at Android Market er i ferd med å minske forspranget til Apple App Store når det gjelder hvor mange apps som er tilgjengelig.

Har du kjøpt en Windows Phone 7-mobil har du nå tilgang til 5 000 apps i Windows Marketplace. Med tanke på at denne applikasjonsbutikken åpnet i slutten av oktober, må det sies å være en formidabel vekst på så kort tid.

I tillegg har Nokia begynt å få dreisen på sin Ovi Store.

Så spørs det om gapet opp til Apple App Store kan tettes i løpet av 2011. Hva tror du? Kommenter i forumet nederst på siden.

Les også: - Noen operativsystemer må dø

Årets mest effektive konferansedag
Få med deg «Tek-konferansen Høst 2016» onsdag 16. november.

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen