Microsoft viser Longhorn koden

  • Endret
Microsoft Professional Developers Conference.
I oktober gjennomfører Microsoft sin årlige Microsoft Professional Developers Conference. Dette er en utviklerkonferanse der Microsoft informerer om siste utviklingen og fremtidsplaner. Microsoft mener at årets konferanse kommer til å bli mer innholdsrik enn noen gang.

Koden til Longhorn vises.
De inviterte utviklerne vil denne gangen få muligheten til å se nærmere på kodene til blant annet Microsoft Windows "Longhorn". Microsoft lover å vise frem mer enn et slideshow av programmet. Noen av de andre programmene som Microsoft vil presentere er ," SQL Server™ "Yukon," Visual Studio "Whidbey,". Programmererne av disse programmene vil også være tilstede. Les mer i Microsoft sin pressemeldingen på neste side.

Longhorn først i 2006
Joe Wilcox en av de fremste analytikere av Microsoft mener Longhorn ikke vil bli lansert før tidligst 2006. Hovedårsaken til forsinkelsen vil være det nye filsystemet WinFS, mener analytikeren. Microsoft har som målsetning å lansere Longhorn i løpet av 2005. Han påpeker også at Longhorn allerede er utsatt et år fra de opprinnelige planene. Les mer her.

Sniktitt.
Til stadighet kommer det skjermbilder fra Microsoft. Dette er noen av de siste bildene som har kommet ut av Longhorn.

Les mer på Cnet.

Pressemelding fra Microsoft >>

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen