Microsoft usikker på WinFS for XP

Det er nettsiden BetaNews som har snakket med representanter for Microsoft, og Microsoft sier at de fremdeles evaluerer muligheten for å lage WinFS for Windows XP, selv om det er mange år til WinFS er ferdig. Vi evaluerer for øyeblikket å gjøre WinFS lagringssystemet tilgjengelig for denne plattformen, og vil ta en avgjørelse basert på hva som er best for kunden, uttalte en representant for selskapet.

WinFS er et filsystem som legger seg oppå dagens NTFS-filsystem, og holder styr på metadata om filene. Dette skal gjøre det lettere å organisere og søke etter data, alt basert på Microsofts SQL Server-teknologi.

Det var Microsofts produktsjef for SQL Server, Tom Rizzo, som til Microsoft Watch uttalte at WinFS vil bli skrevet om før å kjøre på Windows XP. Nyheten spredde seg fort, og fikk mange analytikere til å undre. Jeg kommer ikke på noen god grunn for å skrive WinFS til XP, om det ikke kommer med en gang for å gjøre overgangen til Longhorn letter sa analytiker Joe Wilcox hos Jupiter Research til BetaNews.

To andre teknologier som originalt var planlagt for Longhorn, Avalon og Indigo, er fremdeles planlagt i versjoner for Windows XP.

Kilde: BetaNews

Kommentarer (3)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen