Microsoft pauser Adobe-rival

Microsoft Expression er et samlenavn på tre forskjellige produkter, alle rettet mot designere. Tidligere har mange ventet at Microsoft ville lansere et av programmene, Expression Graphic Designer, som en direkte konkurrent til Adobe Illustrator og Photoshop. Nå har programvaregiganten satt utviklingen av programmet i pausemodus. De ønsker nemlig å lansere alle tre programmene som en pakke.

- For øyeblikket er det ingen stor grunn for oss å slippe dette som et frittstående produkt, sa Wayne Smith, en av Microsofts produktsjefer, i et intervjue med Ziff Davis. Mye av utviklingsarbeidet er derimot stoppet frem til søskenproduktene og Windows Vista er klar. - Det er ikke slik at noen har stanget hodet i veggen i alle disse månedene, sa han.

Microsoft Expression-pakken kommer til å bestå av Graphic Designer, Interactive Designer og Web Designer. Interactive Designer skal brukes til å lage grensesnitt for nye WinFX, som kommer med Windows Vista. Verktøyet skal gjøre det svært mye enklere å utvikle programmer som utnytter det nye 3D-grensesnittet. Web Designer skal lett kunne lage nettsider basert på dagens webstandarder.

Du kan allerede nå laste ned prøveversjoner av disse verktøyene fra Microsofts nettsider.

Kilde: Ziff Davis Australia

Kommentarer (4)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen