Microsoft med TV-tjeneste?

Microsoft er etter sigende i samtaler med flere fjernsynsnettverk i et ledd for å få til en type abonnementsbasert TV-tjeneste over Internett via sin multimediemaskin Xbox 360. Ved å tre inn i denne sfæren vil Microsoft eventuelt konkurrere med VUDU, Netflix, Playstation Network og diverse andre nettbaserte streamingtjenester.

Planen er å starte en tjeneste som har et nytt eller annerledes tilbud i forhold til det som allerede eksisterer. Detaljene er ennå ikke helt klare, men det eksisterer flere teorier:

Den ene er at Xbox-en kan erstatte din nåværende kabel- eller satellittboks, mens en annen teori kan være at det blir tilføyd interaktive tjenester i tillegg til vanlig TV-titting. En tredje mulighet er en form for smørbrødmeny hvor man selv kan velge mellom innhold fra ulike betaltjenester à la HBO og Showtime, uten å måtte knytte abonnement med dem.

Dette er uansett spekulasjoner per dags dato, men er fremdeles en spennende nyhet med tanke på utviklingen av streamingtjenester for TV. Både Hulu og Netflix har nylig lansert liknende tjenester i USA med et begrenset utvalg av filmer og TV-serier for 49 kroner i måneden.

Vi gleder oss til å se liknende tilbud i Norge, og med en eventuell tilføying av Microsoft på markedet vil konkurransen øke og tilbudene antakelig bli bedre for mottakerne.

(Kilder: Electronic House)

Kommentarer (3)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen