Microsoft lager Office til Iphone

Microsoft har satset store penger på sitt eget mobile operativsystem, Windows Mobile. Det hindrer ikke selskapet fra å utvikle programmer og systemer som fungerer sammen med andre mobiltelefoner.

I forbindelse med at Apple lanserte utviklingsverktøy til Iphone har flere selskaper annonsert kommende programmer til mobilen. Nå har også Microsoft varslet at de vurderer å utvikle programmer til Apples populære mobil.

Viktig med Iphone
Microsoft tjener store penger på sine programmer til Mac-plattformen. Det er også en av grunnen til at selskapet nå vurdere Iphone som utviklingsplattform.

- Det er veldig viktig for oss å forstå hva vi kan bringe til Iphone, sier sjefen for Microsoft Specialized Devices and Applications Group, Tom Gibbons til Fortune.

- Vi prøver for øyeblikket å sette oss inn i hvorvidt Mac Office-brukerne har funksjonalitet som de trenger i dette systemet, sier Gibbons videre.

Samtidig er det klart at Microsofts datterselskap TellMe, som lager stemmegjenkjenningsprogramvare, har planer om å lage slik programvare til Iphone.
 
Årets mest effektive konferansedag
Få med deg «Tek-konferansen Høst 2016» onsdag 16. november.

Forsiden akkurat nå

Til toppen