Microsoft dropper Outlook Express

Outlook Express

Ifølge Dan Leach, produktsjef i Microsoft, skal Microsoft avslutte videre utvikling av e-post programmet Outlook Express. Microsoft skal istedet fokusere på tjenester som Hotmail og MSN, når det gjelder hjemmebrukere. Dette kommer kanskje ikke som noen overraskelse, idet Microsoft har tidligere sagt at nettleseren Internet Exporer skal i fremtiden ikke leveres som eget program, men skal være en del av Windows.

Outlook Express er kanskje det mest brukte e-post programmet i verden, når det gjelder Windows brukere. Ansatte i bedrifter har også brukt programmet i større og større grad, ikke minst fordi programmet er allerede installert i Windows. En annen grunn til å bruke Outlook Express fremfor Outlook, er at Outlook krever større ressurser og båndbredde.

Hensikten med å droppe Outlook Express skal blant annet være å få bedriftsansatte til å bruke Outlook i stedet for Outlook Express. Neste versjon av Outlook som følger med Office 2003, skal visstnok kreve en del mindre ressurser og båndbredde en sin forgjenger.

Kilde: ZDNet Australia

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen