Messenger TV lansert

Faktisk lanserer Microsoft to nye tjenester, både MSN Video og Messenger TV. Med MSN Video satser de på å kapre brukere fra Youtube og tilsvarende brukergenererte filmklipp-sider.

Del dine favoritter
Konseptet med å dele videoklipp er vel knapt nok revolusjerende, men nå kan altså Norges 1.7 millioner Messenger-brukere gjøre det direkte i pratevinduene. Ved siden av brukeres egne videoer fra MSN Video kommer det også til å være materiale fra både MTV og TV2 tilgjengelig.

– Video på internett har eksplodert i popularitet det siste året, men per dags dato har det vært noe folk gjør for seg selv. Med Messenger TV vil dette endres. Det å se videoer på nett kan nå bli en sosial opplevelse når folk ser videoer sammen, kommenterer og deler reaksjoner, alt sammen via Windows Live Messenger, sier Isabella Alveberg daglig leder i Microsoft Online Services Group.

Ambisiøst prosjekt
– MSN Video er en breddeportal der du vil kunne se alt du leter etter på et sted. Vi har en målsetting om at MSN Video skal bli Norges ledende internettdestinasjon for video.
Med på laget er blant andre TV 2, NTB, FilmWeb og All Over Press. MSN Video vil være videodestinasjonen for underholdning som musikk, film, kjendiser, humor, tegnefilm og annet som sport / ekstremsport, natur, historie og ikke minst det som har drevet video på nett, brukergenerert innhold, fortsetter Alveberg.

MSN video finner du her, mens Messenger TV finner du under aktiviteter i Messenger.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen