Mer luksus fra Motorola

I fjor var det Razr v3 som ble oppgradert med gyllen farge og initialene til Dolce Gabbana. I år er det Razr v8 Luxury Edition som skal tilfredsstille de rike og vellykkedes behov. Denne gang er ikke DG med på laget. Til gjengjeld er det gjort mer for å skille luksusmodellen fra den vanlige hyllevaren. 

Les også:
-
Med ekte diamanter
- Armani-mobilen er lansert
- Prada i gull


Lekkert
I tillegg til å være sort med forgylte detaljer, er v8 Lux forsynt med to sideknapper i ekte gull. Dessuten har Motorola gitt telefonen 2 GB minne, fire ganger mer enn i den ordinære utgaven. Her er lekre siseleringer i metallflatene og nålestriper kombinert med designelementer inspirert av slangeskinn. Det ser rett og slett luksuriøst ut.

I salgspakken får du dessuten ei mobilveske i skinn og et trådløst hodesett (Bluetooth øreplugg) som matcher luksusmobilen. Også ørepluggen har detaljer i 18 karat gull. 

Julegave
I følge Motorolas representant i Norge, Pål Essebaggers, skal luksusmobilen være i salg tidlig i desember. – I fjor ble Dolce Gabbana-mobilen ble en gedigen suksess. I år tror jeg at v8 Lux blir å finne under mange juletrær, sier Essebaggers til Mobilen.no.

Luksusutgaven av v8 vil også få en temmelig luksuriøs pris. 5.500 kroner skal mobilen koste, uten abonnement. – Det er tross alt en luksusmobil, og så skal du ikke glemme at du får med et Bluetooth-sett som alene ville kostet deg rundt tusen kroner, sier Essebaggers.

V8 med 512 MB minne, uten gull og trådløs øreplugg, selges for om lag 4.000 kroner. Sånn sett er ikke prispåslaget for luksusversjonen helt urimelig.

For hvem er vel interessert i billig luksus?

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen