Mer "Kung Fu Panda"?

Po og de andre kung fu-kollegene. Vil vi få se dem i en ny film?
Po og de andre kung fu-kollegene. Vil vi få se dem i en ny film?

Når en film gjør stor suksess på kino og billettinntektene vitner om rekordliknende tendenser, så er det en kjent sak at det som oftest lurer en oppfølger like rundt hjørnet. For tiden opplever DreamWorks Animation stor suksess med animasjonsfilmen "Kung Fu Panda" som frem til nå har spilt inn nærmere 560 millioner dollar globalt, og nå diskuteres en oppfølger.

The Hollywood Reporter kan melde at Jeffrey Katzenberg, en av de øverstkommanderende ved DreamWorks Animation, nylig uttalte at en beslutning om en "Kung Fu Panda 2" vil komme i løpet av de neste to månedene.

Kinorekord

Det var under en førvisning av den nært forestående "Madagascar: Escape 2 Africa" at Katzenberg ble spurt om hvorvidt en oppfølger til "Kung Fu Panda" ville være aktuelt. Den første "Madagascar"-filmen fra 2005 var lenge DreamWorks største animasjonssuksess når det gjaldt en ikke-oppfølger med 530 millioner dollar i billettinntekter. En rekord som "Kung Fu Panda" nå har forbigått.

"Kung Fu Panda" finner sted i Kina hvor vi følger en klumsete og godhjertet pandabjørn ved navn Po som kjemper for å nå drømmen om å bli kung fu-mester. Filmen skilter med Jack Black som stemmen til Po, i tillegg til stjerner som Dustin Hoffman, Angelina Jolie og Jackie Chan. Hvorvidt disse gjentar rollene sine gjenstår å se.

Kommentarer (1)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen