Lydbøker på mobilen

Bokilur lanserte sin lydbokstjeneste i fjor, og har allerede en flere besteselgere på salgsmenyen. For dem som liker å lese Mankell eller Marklund på originalspråket er det bare å laste ned – dersom man har en mobil med nok minnekapasitet.   Men hvorfor skal nordmenn som holder ut å lese krimbøker av Unni Lindell måtte få dem som lydbøker på mobilen i svensk oversettelse? Er ikke påkjenningen stor nok på norsk?   

Bokmerke
Bokilurs program har en funksjon som gjør at du hele tiden skal huske hvor i den aktuelle boken du befinner deg. Når du lukker boken, åpnes den igjen på det samme stedet neste gang du benytter programmet – og om mobilen din ringer mens du hører på en lydbok, kan du når samtalen avsluttes gå direkte tilbake til der du slapp. 

Pris
Det er mulig å prøvelytte deler av bøkene gratis, men for å kjøpe for eksempel en novelle med en times høytopplesning, koster det 50 kroner. Bokilur tilbyr også pakkeløsninger hvor du betaler om lag 350 kroner for ti bøker. Utover prisene for selve bøkene, belastes man også for datatrafikken.
Årets mest effektive konferansedag
Få med deg «Tek-konferansen Høst 2016» onsdag 16. november.

Forsiden akkurat nå

Til toppen