Lyd for pappskaller

Var du en av dem som kjøpte deg bærbare høyttalere i sommer? Da fant du kanskje ut at de ikke er så bærbare likevel. De er kanskje små og nette der de ligger på gresset i parken, men når du skal frakte dem med deg rundt om, finner du fort ut at de er som en stor irritrerende stein i vesken, sekken eller hvor du har dem.

Muji har løsningen for deg. De har laget et sett høyttalere av papp. Dette gjør de lette og sammenleggbare. De trenger heller ikke batterier, så det er bare å plugge dem i MP3-spilleren. Fordelene med papphøyttalere står formelig i kø. Når de ikke er i bruk kan de demonteres og legges sammen, akkurat som melkekartongen. Dessuten kan du sende dem sammen med papiravfallet om du skulle bli lei dem.

Et par ulemper er det likevel. De vil muligens ta sin død av et møte med sommerregn. Du bør ikke røyke i nærheten av dem. Skulle noen være så uheldige at de tråkker på dem, er de mer eller mindre ødelagt. Og sist, men absolutt ikke minst: Muji papphøyttaler-eiere rapporterer om at lydkvaliteten er noe av det dårligste de har hørt.

Hvis du ikke lar deg skremme av de negative sidene, og har lyst til spandere nærmere 300 kroner ($42) på et par papphøyttalere, får du kjøpt et sett fra MoMa store.

(Kilder: Engadget.com, Momastore.org)

Kommentarer (11)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen