Liten og aggressiv


Fujitsu Siemens PI 2636
Klikk for større bilde

Fujitsu Siemens ønsker seg også inn i markedet for stilige små bærbare, et marked som er i vekst. Blant annet har vi testet maskinene Dell XPS M1330 og Toshiba Satellite U300 som er naturlige konkurrenter til PI 2636.

Maskinen er utstyrt med en 13,3-tommers bredformatskjerm som har betegnelsen BrilliantView. Vekten er på den høye enden av skalaen for maskiner med denne skjermstørrelsen, faktisk veier den hele 2,3 kg.

På innsiden av maskinen finner vi de siste prosessorene fra Intel, nemlig Intel Core 2 Duo i T7x00-serien, opp til 2,2 GHz. Grafikken kommer også fra Intel og er av typen X3100, som må låne litt minne fra systemminnet til å fungere.

Av trådløs kommunikasjon blir maskinen levert med det siste trådløse kortet fra Intel som støtter 802.11a/b/g og det foreløpige utkastet til n. Bluetooth skal også være tilgjengelig. Intel Turbo Memory er også en av mulighetene man har inne i maskinen.

Av tilkoblingsmuligheter finner vi blant annet tre USB-kontakter, minnekortleser som støtter de vanligste standardene, en HDMI-port med HDCP, eSATA og ExpressCard.

Maskinen skal være tilgjengelig i norske butikker fra begynnelsen av desember til en pris fra 9 999 kr.

Kommentarer (18)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen