(Bilde: Sigmo)

Liten boks oversetter 25 språk på rappen

Sigmo er hendig å ha på utenlandstur.

Her er en liten boks som kan være nyttig å drasse med seg på ferien. Bærbare Sigmo oversetter nemlig det du sier og det du hører under eksotiske utenlandsopphold.

Boksen kobler seg opp til smarttelefonen din via Bluetooth, og kan oversette opptil 25 språk, fram og tilbake. Du stiller inn hva som er morsmålet, før du også forteller maskinen hvilket språk den må oversette. Deretter er det bare å holde inn en knapp når du spør hvor nærmeste turistbyrå er, før det kvernes ut i forhåpentligvis forståelig versjon på fremmedspråket. Det samme prinsippet gjelder også andre veien.

Norsk er med

Sigmo støtter de fleste store språkene, og norsk har sneket seg inn blant engelsk, spansk, arabisk, fransk, mandarin og mange flere. En hodetelefoninngang gjør at du kan høre på oversettelsene i fred.

En offline-versjon er under arbeid, men ellers ser Sigmo ut til å være mer eller mindre ferdig. Prosjektet er en kjempesuksess på folkefinansieringsportalen Indiegogo, og produktet kommer sannsynligvis til neste år. Da dukker det opp i svart, hvitt og gult, og har åtte timers batteritid ved aktiv bruk.

Sjekk ut Sigmo på Indiegogo.

Hva med undertekster i stedet?
«Hjemmelagde» briller oversetter fremmedspråk »

(Kilde: Digital Trends)

Kommentarer (0)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen