Lite og lekkert lommekamera

Alternativ tekst mangler
Se større bilde i produktguiden

EX-Z60 har 6 megapiksler og 3x zoom. I disse tider da alle kameraer skal ha bildestabilisator, har det også fått en elektronisk sådan. Det er ikke like effektivt som optisk, men har blitt bedre de siste årene.

Skjermen er på 2,5 tommer. Dessverre er ikke oppløsningen høyere enn ca 115 000 punkter. Dette er et av de svake punktene på Casios kameraer, at de generelt har alt for lav oppløsning.

Casio utstyrer gjerne kameraene sine med enkelte funksjoner som få eller ingen andre har. Det vi biter oss merke i på denne modellen er noe som heter ”Revive Shot”, som frisker opp fargene på falmede bilder du avfotograferer. Den retter også opp skjevheter som kan oppstå hvis du for eksempel bildet fortsatt står i fotoalbum.

I følge Casio, trenger kameraet 1,4 sekunder fra du slår det på, til det er klar til å ta første bilde. Det er mer enn storebroren Z850, men fortsatt ganske bra.

Alternativ tekst mangler
Se større bilde i produktguiden

Dette kameraet har ikke manuell kontroll over eksponeringen på samme måte som Z850, men tilbyr hele 33 motivprogrammer, for å hjelpe deg å ta gode bilder under litt vanskelige forhold.

Batterikapasiteten er moderat med 180 bilder på en lading. Hvis du skal på langtur anbefaler vi et ekstra batteri.

Kameraet måler ca 9,5 x 6,1 x 2cm, og veier 118 gram uten batteri og minnekort. Det vil bli tilgjengelig allerede i begynnelsen av mars, men prisen er foreløpig ukjent.

Kommentarer (0)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen