LG lager spilltelefon

Sør Koreanske LG har utviklet en telefon spesielt tilpasset 3D-spill. Dette vil gi en mer realistisk 3D-opplevelse når man spiller. Telefonen ventes i salg i løpet av første halvår. Det første landet som får nyte godt av spillmobilen er ikke helt overraskende Sør Korea. Resten av verden vil nok få tilgang til telefonen kort tid etter lanseringen i hjemlandet.

Kjapp prosessor

Den nye modellen sies å ha en prosessor som er fem ganger raskere en noen prosessor tilgjengelig for mobiltelefoner i dag. Om dette kun gjelder grafikkytelsen, eller telefonen som helhet, sies det ingenting om. Men muligheten er der for at prosessoren er utviklet spesielt for grafikk. Dette har man sett i pc verdenen i flere år allerede. Noen prosessorer er mer anvendelig for spill enn andre.

Dette er ikke den første mobiltelefonen som har 3D-grafikk. Nokia N-Gage kom ut med en telefon med denne teknologien i fjor, og blant andre Sony Ericsson har også levert 3D-spill på sine telefoner.

Skjermen på telefonen er en LCD skjerm på 2,2 tommer. Skjermen er på størrelse med det du finner på Sharp GX30 og Sony Ericsson S700. Dette bærer bud om en mobil som vil kunne gjøre selv de mest kresne spillere fornøyde.

Andre spesifikasjoner har ikke LG kommet ut med enda. Det er ventet at mer informasjon om telefonen vil komme i løpet av våren.

Kommentarer (2)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen