Lager mobil TV-kanal

Flere og flere mobiltelefoner har støtte for 3G, som for eksempel lar deg se på TV på mobiltelefonen i sanntid. Den svenske avisen Expressen ser potensialet, og har derfor utviklet en helt egen TV-kanal for mobiltelefoner.

De mobile TV-sendingene starter på tirsdag og skal gjenspeile innholdet i Expressens papir- og nettutgave. Sammen med Aftonbladet er Expressen landets to største aviser, og blir ofte beskrevet som Sveriges svar på VG og Dagbladet.

Inntil videre er det i følge Mobil bare abonnenter av Vodafone Sverige som får muligheten tll å se på Expressens TV-sendinger, siden tjenesten tilbys gjennom Vodafone og deres Vodafone Live-tjeneste. Tjenesten vil være gratis helt frem til 1 mars neste år.

Henrik Eklund i Kamera, selskapet som har utviklet Expressens mobile TV-kanal, forteller bakgrunnen for avisens TV-satsning:

- Undersøkelser viser at TV på mobilen er en av de mest etterspurte tjenestene blant mobilkunder. De vil ha noe morsomt å gjøre på vei til og fra jobben, sier han.

Vosafone Sverige signerte forøvrig nylig en avtale med Telenor om å la seg kjøpe opp av Norges største mobiloperatør. Du kan lese mer om oppkjøpet i vår artikkel "Telenor kjøper Vodafone".

(Kilder: Mobil)

Årets mest effektive konferansedag
Få med deg «Tek-konferansen Høst 2016» onsdag 16. november.

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen