Laber interesse for Nokias ”gratismusikk”

Nokia Comes with Music (CwM) ble opprinnelig lansert som en gratistjeneste, som gikk ut på at du kunne laste ned så mye musikk du måtte ønske i løpet av ett år. Sangene du laster ned til din mobil, får du beholde, men du betaler for eventuell datatrafikk når du laster ned musikken. I tillegg koster Nokias CwM-mobiler opptil 800 kroner mer enn originalutgavene, noe som faktisk gjør ”gratistjenesten” alt annet enn gratis.
 
Det kommer derfor ikke som en overraskelse at salget av CwM-mobilene ikke går like bra i Storbritannia som Nokia hadde innbilt seg. Tjenesten er foreløpig ikke tilgjengelig på det norske markedet.
 
Så som så
I en artikkel fra The Financial Times som rekapitulerer årsakene til at Nokia er bedre rustet mot den pågående økonomiske krisen enn de mindre konkurrentene, kommer det fram at Nokia-mobilene som ”kommer med musikk” på langt nær har vært en suksess.
 
En ikke navngitt person med kjennskap til salget av Nokia Comes with Music i Storbritannia sier nemlig til avisen at salget har vært ”ok, men ikke oppsiktsvekkende”. Kilden peker på at mange kvier seg for å betale ekstra for en mobil med denne tjenesten, fordi musikk er gratis tilgjengelig på nettet via ulovlig fildeling. Ifølge Engadgetmobile, hjelper det ikke akkurat at Nokia CwM kun selges med operatøren 3, og kun i noen få butikkjeder i Storbritannia.

Kommentarer (0)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen